Mobilna kuchnia

Oferujemy wynajem profesjonalnej mobilnej kuchni cateringowej z odbiorem sanepidu.
Ceny wynajmu ustalamy indywidualnie.

 

Pełna specyfikacja techniczna kuchni:

Naczepa wyposażona jest w profesjonalny sprzęt kuchenny wykonany z najwyższej jakości stali kwasowej.

W jego skład wchodzą:

  • piec konwekcyjno parowy na siedem GN 1/1
  • stół roboczy
  • frytkownica 10 l.
  • patelnia z ruchomą płytą i pokrywą dł. 90 cm szer. 60 cm
  • stół roboczy ze zlewozmywakiem i z półkami na 30 szt. GN 1/1 i termą na ciepłą wodę.
  • kuchnia czteropalnikowa
  • taboret dwupalnikowy przystosowany do 2 garnków 100 litrowych.

 

Profesjonalny ciąg do wydawania posiłków gorących i zimnych:

  • nalewak do piwa wraz z chłodziarką
  • stół roboczy dł. 110 na 60 szer z półkami na 20 szt. GN 1/1
  • stół z szafką otwartą do wydawania posiłków
  • stół z szafką z drzwiami przesuwnymi do wydawania posiłków
  • bemar do dań gorących
  • lada chłodnicza do sałatek i surówek
  • szafka grzewcza z 15 półkami na GN 1/1 + blat do wydawania posiłków
  • szafka z trzema kuchenkami mikrofalowymi i piecem elektrycznym z możliwością grillowania
  • komora chłodnicza o wymiarach 2,20 m. na 1,60 m. temp. do 0 stopni C.

Wyposażona w szafkę zamykaną na GN 1/1 oraz regał 1.40 m. dł. na 0,60 metra m.

W dziale kuchennym są zamontowane okapy z filtrami i wyciągiem mechanicznym z płynną regulacją. Kuchnia wyposażona jest również w szafki podwieszane z drzwiami przesuwnymi.
Spiżarnia.
Pokój klimatyzowany z trzema łóżkami, które po wyjęciu materaców mogą służyć za półki.
Szafka na ubrania robocze.
Szafa na narzędzia gastronomiczne.
Naczepa posiada zbiornik na wodę czystą z możliwością prostego podłączenia do wody bieżącej.
Jest również zbiornik na ścieki.